fint som snus


Här är den då alltså. Tatueringsoskulden togs ju igår. Och inslagningen är numera borttagen. Relativt trevligt att få tvätta bort den svartslemmiga svettblandningen som samlats under plasten också. Så nu smörjs det. Och tvättas. Smörjs och tvättas. Tvättas och smörjs.





Mycket förvånande vackert väder idag, nollgradigt och sol fastän det stod "mulet och regn" på vädersidan i GP. Vädret fick mig på bra humör och jag passade på att ta mig en promenad upp på berget. Rysligt mysigt. Jag hittade även lite frost vilket man får vara rätt nöjd med om man bor i Göteborg. Snö är ju bara att glömma. Såvida det inte är mars och våren har börjat visa sig. Då kan man ge sig fasen på att det kommer snö.

Senare på eftermiddagen åktes det in till stan. Strosade längs hamnpromenaden mellan Operan och Casinot. Det var riktigt riktigt mysigt, rätt tomt på folk och mysigt julbelyst. Kan inte påminna mig att jag gått där innan. Och det är ju nästan pinsamt i så fall.. Har ju ändå bott i Göteborg i över tjugo år.

Tror nog nu att julkänslan börjar smyga sig på en liten aning. Julstjärnan åkte ju upp i söndags. Mycket mer än så är det inte, bortsett från en ljusslinga som jag satte upp för någon vecka sedan. Men det räcker gott.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0